Kdo smo? (Impressum)

csf

CSF je podjetje, ki se ukvarja z zastopstvom in svetovanjem pri uporabi največjih blagovnih znamk s področja poliranja, detajlinga in zaščite vozil.

V našem prodajnem programu najdete izključno najboljše produkte za nego in zaščito vozil. Produkti so namenjeni tako profesionalcem, kot tudi hobi uporabnikom, vsem pa je skupno eno - dodana vrednost vašega izdelka oziroma storitve.

Posebno skrb namenjamo strokovnemu svetovanju, ki temelji na večletnih izkušnjah in znanju, ki smo ga pridobili z nenehnim izobraževanjem doma in v tujini. Svetujemo in pomagamo vzpostaviti temelje polirnim in detailing centrom, izobražujemo profesionalne in hobi uporabnike ter nudimo profesionalno svetovanje pri specifičnih projektih. Upamo si trditi, da je naše znanje na tem področju neprekosljivo, zato se obrnite na nas, ko imate problem in skušali bomo najti rešitev.

Tržimo priznane blagovne znamke:

Menzerna, Gyeon, Britemax, Autobrite, Bilt-Hamber, Nanolex, Chemical Guys, Gliptone, Auto Finesse, Kovax, CarShineFactory, Flexipads, Optimum Car Care in mnoge druge.

 

© 2019 CSF. Vse pravice pridržane. Tehnična realizacija: Alinet.